De tekst invoeren

Hiermee kunt u de tekst invoeren voor het Internetfax- of e-maildocument dat u wilt verzenden.

Belangrijk

• U kunt tekenreeksen vooraf programmeren in “Programmeer/Wijzig/Verwijder e-mailbericht” in “Systeeminstellingen”. Voor nadere details over de programmeermethode, zie “Systeeminstellingen” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Geef de afzender op.

Voor nadere details, zie "Afzenderinstellingen".

3Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Druk op [Tekst].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

5Selecteer een tekst en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

6Druk op [OK].

Het stand-by display wordt weergegeven.

7Geef een bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• U kunt niet alleen tekst verzenden zonder een origineel.

• U kunt een van de snelbedieningstoetsen programmeren voor deze functie. Met de snelbedieningstoets kunt u stap 3 en 6 overslaan. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Standaardinstellingen”.