Verzenden op een bepaald tijdstip (uitgesteld verzenden)

Door middel van deze functie kunt u het apparaat zodanig instellen dat de verzending van uw faxdocument wordt uitgesteld tot een aan te geven later tijdstip.

Hierdoor kunt u gebruik maken van daltarieven zonder dat u op dat moment bij het apparaat aanwezig hoeft te zijn.

Belangrijk

• Als documenten om deze reden verloren gaan, wordt er automatisch een stroomstoringsrapport afgedrukt wanneer u de bedieningsschakelaar aanzet. U kunt dit rapport gebruiken om te zien welke documenten verloren zijn gegaan. Zie Problemen oplossen.

• Deze functie is niet beschikbaar bij Directe verzending. Gebruik Geheugenverzending.

1Plaats het origineel en selecteer de gewenste scaninstellingen.

2Druk op [TX modus].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

3Druk op [Uitg. verzenden].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

4Voer met behulp van de cijfertoetsen de tijd in (24-uursnotatie) en druk op [OK].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

Bij getallen onder de 10 eerst een 0 invoeren.

Wanneer u zich vergist, drukt u op [Wissen] voordat u op [OK] drukt en probeert u het opnieuw.

U kunt Uitgestelde verzending annuleren door op [Annuleren] te drukken. Het display keert terug naar stap 3.

De ingestelde tijd wordt weergegeven boven de gemarkeerde [Uitg. verzenden].

5Druk op [OK].

Het stand-by display wordt weergegeven.

Om de instellingen te controleren, drukt u op [TX modus].

6Geef een bestemming op en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• U kunt een tijdstip opgeven binnen 24 uur van het huidige tijdstip.

• Indien de huidige weergegeven tijd niet correct is, wijzigt u die met Tijd instellen onder Systeeminstellingen. Voor nadere details over de instelling, zie “Systeeminstellingen” in de Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

• U kunt één van de snelbedieningstoetsen programmeren voor deze functie. Met de snelbedieningstoets kunt u stap 2 en 5 overslaan. Voor nadere details over snelbedieningstoetsen, zie “Standaardinstellingen”.

• U kunt de verzendinstelling voor Uitgestelde verzending annuleren. Zie "Een verzending annuleren".