De bestandsindeling selecteren

In dit onderdeel wordt uitgelegd hoe u de bestandsindeling selecteert wanneer u een fax verstuurt naar een e-mailbestemming of mapbestemming. U kunt kiezen uit twee bestandsindelingen:

1Selecteer [E-mail] of [Map] en druk vervolgens op [Bestandstype].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

2Selecteer [TIFF] of [PDF].

Schermafbeelding Bedieningspaneel

De standaard instelling is TIFF-indeling.

Opmerking

• Zelfs als u een indeling opgeeft voor bestanden die worden verstuurd naar fax-, IP-Fax- of Internetfaxbestemmingen, worden de bestanden niet geconverteerd naar de door u opgegeven indeling.