E-mailverzending

Dit apparaat gebruikt de faxfunctie voor het verzenden van gescande documenten via het netwerk naar computers.

Geef het e-mailadres op van een computer.

U kunt hetzelfde document tegelijkertijd naar een e-mailbestemming, mapbestemming, faxbestemming, IP-Fax-bestemming en Internetfaxbestemming zenden. Als u tegelijkertijd een bestemmingsfaxnummer (van het faxapparaat van een andere partij) en een bestemmingsmap op uw computer opgeeft, kunt u het verzonden document op uw computer bekijken.

Bij het verzenden naar e-mail-/mapbestemmingen kunt u PDF of TIFF selecteren als bestandstype van het document dat u verzendt.

Illustratie van een E-mailverzending

Belangrijk

• Om te kunnen verzenden naar e-mailbestemmingen, moet dit apparaat aangesloten zijn op een LAN en correct ingesteld zijn onder “Systeeminstellingen”.

• U kunt ook het e-mailadres invoeren van een ander apparaat dat Internetfax ondersteunt. In dit geval moet u TIFF selecteren als bestandsformaat. Afhankelijk van het bestemmingsapparaat, worden PDF-bestanden mogelijk niet geaccepteerd.

• Als u e-maildocumenten wilt verzenden, stelt u [E-mailinstelling] in op [Aan] in het menu Faxeigenschappen, onder Oorspronkelijke Instellingen. Zie “Oorspronkelijke instellingen”.

• Als u een e-mailadres dat is geregistreerd in het Adresboek wilt gebruiken als e-mailbestemming, geeft u “Gebruik E-mailadres voor ” op voor [E-mail / Internetfaxbestemming]. Gebruik dezelfde procedure voor e-mailadressen die in het Adresboek zijn geregistreerd in groepsbestemmingen.

Opmerking

• Afbeeldingen in zwart-wit worden op dezelfde manier verzonden als standaardfaxverzendingen.

• Deze functie ondersteunt zowel IPv4- als IPv6-adressen.