Het display lezen

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe de toetsen van het bedieningspaneel en de toetsen in het scherm moeten worden gebruikt.

Het display leidt u door de handelingen, toont berichten, apparaatstatus en de bestemmingen die geregistreerd zijn in de bestemmingslijsten.

Wanneer u op de toets [Fax] of [Modi wissen] drukt terwijl het apparaat is ingeschakeld, wordt op het display "stand-by" weergegeven.

Opmerking

• Het apparaat keert automatisch terug naar de stand-by modus wanneer u het apparaat gedurende een bepaalde tijdsduur niet gebruikt. U kunt deze tijdsduur selecteren met de Automatische resettijd voor de fax in Systeeminstellingen.

• Het menu Faxeigenschappen bevat een instelling Gebruikersparameters (schakelaar 17, bit 3) waarmee u het apparaat zodanig kunt configureren dat het wordt teruggezet op stand-by wanneer het scannen van een origineel is voltooid. Zie “Parameterinstellingen”.

• Om handmatig terug te keren naar de stand-by display, doet u het volgende:

• Wanneer u het origineel in de automatische documentinvoer (ADF) heeft geplaatst en niet op de toets [Start] heeft gedrukt, verwijdert u het origineel.

• Wanneer u geen origineel heeft geplaatst, drukt u op de toets [Modi wissen].

• Wanneer u zich in de modus Gebruikersinstellingen bevindt, drukt u op de toets [Gebruikersinstellingen/Teller].