Duplex

Hiermee worden twee 1-zijdige pagina's of één 2-zijdige pagina op één 2-zijdige pagina gekopieerd.

Belangrijk

1-zijdig 2-zijdig

Hiermee worden twee 1-zijdige pagina's op één 2-zijdige pagina gekopieerd.

Voorbeeld van Duplex

2-zijdig 2-zijdig

Hiermee wordt één 2-zijdige pagina op één 2-zijdige pagina gekopieerd.

Voorbeeld van Duplex

Origineelrichting en voltooide kopieën

De resulterende gekopieerde afbeelding kan afwijken van de richting waarin u de originelen heeft geplaatst(Staand or Liggend).

De tabel geeft de richtingen van de gekopieerde afbeeldingen weer op de voor- en achterzijde, niet de richting waarin deze worden afgeleverd.

Voorbeeld van Duplex

1. Druk op [Duplex/combi./reeks].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Let erop dat [Duplex] is geselecteerd. Als [Duplex] niet geselecteerd is, druk dan op [Duplex].

3. Selecteer [1-zijdig 2-zijdig ] of [2-zijdig 2-zijdig ].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Om de richting van het origineel of de kopie te wijzigen, druk op [Richting].

4. Druk op [OK].

5. Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

Verwante onderwerpen

Originelen en kopieerrichting