Tussenvoegen

U kunt deze functie gebruiken om bepaalde pagina's van uw origineel naar tussenbladen te kopiëren of om een tussenblad in te voegen voor elke opgegeven pagina.

Belangrijk

1. Druk op [Kaft/Tussenblad].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Tussenv. / Hoofdstuk].

3. Selecteer [Tussenv.: Kopie] of [Tussenv.: Blanco].

4. Druk op de toets om het hoofdstuknummer te selecteren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Om pagina's 11 tot 20 (hoofdstuk) te selecteren, drukt u op [11-20].

5. Selecteer de tussenbladlade die het papier bevat voor de tussenbladen.

6. Voer de paginalocatie van de eerste pagina van het hoofdstuk in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op de toets [Scherp].

7. Om een andere paginalocatie op te geven, herhaal stappen 4 t/m 7.

U kunt maximaal 20 locaties opgeven.

8. Selecteer de papierlade die het papier bevat waarop de originelen moeten worden gekopieerd.

9. Na alle instellingen te hebben ingevoerd, drukt u twee keer op [OK].