Vaste stempel

Meldingen worden op kopieën gestempeld.

Illustratie van Vaste stempel

Belangrijk

De volgende acht meldingen zijn beschikbaar voor Vaste stempel:

"KOPIE", "SPOED", "PRIORITEIT", "Ter informatie", "PRELIMINAIR", "Alleen voor intern gebruik", "VERTROUWELIJK " en "ONTWERP".

Stempelpositie en richting van het origineel

De stempelposities verschillen afhankelijk van de richting waarin u uw originelen plaatst.

Illustratie van de stempelpositie

1. Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Stempel].

3. Druk op [Voor.ing.stem.].

4. Kies het gewenste bericht.

U kunt de kleur, de positie, het formaat en de dichtheid van de stempel wijzigen.

5. Druk op [Alle pagina's] of [Alleen 1e pagina] om de pagina te selecteren waarop het stempel dient te worden afgedrukt.

Schermafbeelding bedieningspaneel

6. Na alle instellingen te hebben ingevoerd, drukt u twee keer op [OK].

Opmerking

Verwijzing

Verwante onderwerpen

De stempelkleur wijzigen
De positie, het formaat en de dichtheid van de stempel wijzigen