Kleuren maken door de dichtheid te specificeren van primaire kleuren met cijfertoetsen

Hiermee worden kleuren gemaakt door rechtstreeks de dichtheid van primaire kleuren op te geven met de cijfertoetsen.

1. Druk op [Bewerken / Kleur].

2. Druk op [Kleur] en druk vervolgens op [Gebruikerskleur].

3. Druk op [Progr.] en selecteer vervolgens het nummer (01-15) voor de kleur die u wilt vastleggen.

4. Druk op [Aangepaste inst.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Selecteer de kleur waarvan u de belichting wilt opgeven.

6. Voer de dichtheid in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Herhaal stap 5-6 wanneer u de dichtheid van meerdere kleuren wilt opgeven.

U kunt de dichtheid ook opgeven door te drukken op [Aanpassen met [Plus] [Min]].

7. Controleer de instellingen en druk vervolgens op [OK].

8. Druk twee keer op [OK].