Kleuren converteren

Kopieert door de kleur op het origineel in een andere kleur te wijzigen.

Belangrijk

1. Druk op [Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [Kleur] en druk vervolgens op [Kleur convert.].

4. Selecteer één optie uit [Conversie 1] tot [Conversie 4].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5. Selecteer de kleur die moet worden gewijzigd.

6. Selecteer de nieuwe kleur.

De belichting van elke kleur kan in vier stappen worden aangepast.

Als u een gebruikerskleur wilt selecteren, drukt u op [Gebruikerskleur] en selecteert u de kleur.

Wanneer u meer dan twee kleuren wilt wijzigen, herhaalt u stap 4 t/m 6.

7. Nadat u alle kleuren heeft geselecteerd die moeten worden gewijzigd, drukt u driemaal op [OK].

8. Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].