Het scherm Takenlijst

Dit hoofdstuk verklaart displays en pictogrammen die weergegeven worden in het scherm Takenlijst.

Het scherm Takenlijst varieert afhankelijk van het feit of Taakopdracht is geselecteerd met Printprioritet in de Systeeminstellingen. Zie voor meer informatie over de instellingsprocedure "Systeeminstellingen", Handleiding Netwerk- en Systeeminstellingen.

Wanneer [Taakopdracht] niet is geselecteerd:

De Takenlijst wordt weergegeven voor elk van de functies.

Schermafbeelding van een bedieningspaneel met genummerde oproepafbeeldingen

Waneer [Taakopdracht] is geselecteerd:

De Takenlijst wordt weergegeven voor alle functies in volgorde van de afdrukopdrachten.

Schermafbeelding van een bedieningspaneel met genummerde oproepafbeeldingen

1. Overschakelen tussen opdrachtenlijsten voor iedere functie.

2. Overschakelen tussen [Huidige / In wachtrij takenlijst] en [Taakhistorie].

3. Geeft gereserveerde opdrachtnummers weer.

4. Geeft de functie weer die gebruikt wordt om opdrachten af te drukken.

Schermillustratie bedieningspaneel: opdracht afgedrukt met de kopieerfunctie

Schermillustratie bedieningspaneel: opdracht afgedrukt met de printerfunctie

Schermillustratie bedieningspaneel: opdracht afgedrukt met de Document Server-functie

Schermillustratie bedieningspaneel: opdracht afgedrukt met de DeskTopBinder

Schermillustratie bedieningspaneel: opdracht afgedrukt met de Web Image Monitor