Sorteren

Het apparaat voegt de kopieën samen tot sets en zet ze in volgorde.

Belangrijk

Sorteren/Gestaffeld sorteren

De kopieën kunnen in opeenvolgende volgorde worden samengevoegd tot sets.

Om de functie Gestaffeld sorteren te gebruiken moet een lade voor gestaffeld sorteren zijn geïnstalleerd. Elke keer dat de kopieën van een set of opdracht worden afgeleverd, wordt de volgende kopie verschoven, zodat u elke set of opdracht kunt scheiden.

Illustratie van Sorteren

Geroteerd sorteren

Iedere set wordt steeds 90 graden gedraaid (StaandLiggend) en afgeleverd in de kopieerlade.

Illustratie van Geroteerd sorteren

1. Druk op [Afwerken].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer [Sorteren] of [Gerot.sort.].

Wanneer er geen finisher is geïnstalleerd:

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Finisher SR790 is geinstalleerd: (Type 1 en 2)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Finisher SR3010 is geinstalleerd: (Type 1 en 2)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Booklet Finisher SR3000 is geinstalleerd: (Type 1 en 2)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Finisher SR790 is geinstalleerd: (Type 3 en 4)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Finisher SR3030 is geinstalleerd: (Type 3 en 4)

Schermafbeelding bedieningspaneel

Wanneer de Booklet Finisher SR3020 is geïnstalleerd: (Type 3 en 4)

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Druk op [OK].

4. Voer het aantal te kopiëren sets in met de cijfertoetsen.

5. Plaats de originelen.

Druk op de toets [Testafdruk] om het type afwerking te bevestigen.

6. Druk op de toets [Start].

Verwante onderwerpen

Testafdruk
Het aantal te kopiëren sets wijzigen