Vooraf ingesteld verkleinen/vergroten

Met deze functie kunt u afbeeldingen verkleinen of vergroten door een vooraf ingestelde verhouding te selecteren.

U kunt tot drie veelvuldig gebruikt reproductieverhoudingen registreren, die anders zijn dan de vooraf ingestelde verhoudingen voor Verkleinen/Vergroten.

Illustratie van Vooraf ingesteld verkleinen/vergroten

Basispunt

Het basispunt van Verkleinen/Vergroten verschilt afhankelijk van de manier waarop het origineel is gescand. Wanneer het origineel op de glasplaat is gelegd, is de linker bovenhoek het basispunt. Wanneer het origineel op de ADF is geplaatst, is de linker onderhoek het basispunt.

Illustratie van het basispunt

1. Basispunt bij plaatsing op de glasplaat

2. Basispunt bij plaatsing op de ADF

1. Druk op [Verkl/vergr].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Om een vooraf ingestelde verhouding op de begindisplay te selecteren, moet u op de toets Verkl/vergr. drukken.

2. Selecteer een verhouding en druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3. Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].