Basisprocedure

Dit hoofdstuk beschrijft de basisprocedure voor het maken van kopieën.

Belangrijk

1. Controleer of "Gereed" wordt weergegeven op het scherm.

Als er een andere functie wordt weergegeven, druk dan op de toets [Kopie] aan de linkerzijde van het bedieningspaneel.

Beginscherm kopiëren

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Zorg dat er geen eerdere instellingen achterblijven.

Als eerdere instellingen blijven staan, drukt u op de toets [Modi wissen].

3. Plaats de originelen.

4. Geef de gewenste instellingen op.

5. Voer het aantal kopieën in met de cijfertoetsen.

Het maximale aantal kopieën wat kan worden ingesteld is 999.

6. Druk op de toets [Start].

Het apparaat begint met kopiëren.

Als er originelen op de glasplaat worden geplaatst, dan drukt u op de toets [Scherp] nadat alle originelen zijn gescand.

7. Wanneer de kopieeropdracht is voltooid, drukt u op de toets [Modi wissen] om de instellingen te wissen.

Verwante onderwerpen

Kopiëren onderbreken
Automatische start
Vooraf ingestelde kopieeropdracht