Modus Gemengde formaten

Wanneer originelen met verschillende formaten die dezelfde breedte hebben tegelijkertijd in de ADF worden geplaatst, controleert het apparaat automatisch het formaat van de originelen en maakt de kopieën.

Belangrijk

De formaten van de originelen die in deze modus geplaatst kunnen worden, zijn als volgt:

Metrische versie

A3Liggend, B4 JISLiggend, A4StaandLiggend, B5 JISStaandLiggend

Inch-versie

11 × 17Liggend, 81/2 × 14Liggend, 81/2 × 11StaandLiggend

U kunt originelen met twee verschillende formaten tegelijkertijd plaatsen.

1. Druk op de toets [Spec. orig.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2. Selecteer [Gemengde formaten] en druk vervolgens op [OK].

3. Lijn de achter- en linkerzijden van de originelen uit zoals weergegeven in de afbeelding.

Illustratie van gemengde formaten

1. Plaats de originelen in de ADF

2. Verticaal formaat

4. Stel de documentgeleiders in op het breedste origineel formaat.

5. Plaats originelen in de ADF.

6. Druk op de toets [Start].