Symbolen

In deze handleiding worden de volgende symbolen gebruikt:

Belangrijk

Duidt aan dat u moet opletten als u het apparaat gebruikt, en signaleert mogelijke oorzaken voor papierstoringen, schade aan originelen, of verlies van gegevens. Zorg dat u deze aanwijzingen leest.

Opmerking

Geeft extra uitleg over de apparaatfuncties en instructies voor het oplossen van gebruikersfouten.

Verwijzing

Dit symbool bevindt zich aan het einde van hoofdstukken. Het geeft aan waar u verdere relevante informatie kunt vinden.

[ ]

Geeft de namen van toetsen aan die worden weergegeven op het bedieningspaneel van het apparaat.

[ ]

Geeft de namen van toetsen aan op het bedieningspaneel van het apparaat.