Opgeslagen documenten weergeven met Web Image Monitor

U kunt opgeslagen documenten in Document Server weergeven op het computerscherm met Web Image Monitor.

1Start een webbrowser.

2Typ: "http://(IPv4-adres, IPv6-adres of host-naam van het apparaat)/" in de adresbalk.

Als u een IPv4-adres intypt, mag het adres niet met nullen beginnen.

Als het adres bijvoorbeeld "192.168.001.010" is, moet u het opgeven als "192.168.1.10" om verbinding met het apparaat te maken.

De eerste pagina van Web Image Monitor wordt weergegeven.

3Klik op [Document Server].

De lijst met documenten in de Document Server wordt weergegeven.

4Klik op Illustratie van pictogram van het document dat u wilt bevestigen.

De informatie van het document zal worden weergegeven.

5Bevestig de inhoud van het document.

Opmerking

• U kunt de indeling van de lijst wijzigen. Klik op Illustratie van pictogram (Kleine beelden), Illustratie van pictogram (Pictogrammen) of Illustratie van pictogram (Details).

• Wanneer u het voorvertoningsscherm wilt vergroten, klikt u op [Vergroot afbeelding].