Zoeken op gebruikersnaam

Hiermee zoekt u naar opgeslagen documenten op gebruikersnaam.

1Druk op [Gebruikersnaam].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Wanneer u een geregistreerde gebruikersnaam opgeeft, selecteert u de gebruikersnaam.

3Wanneer de gebruikersnaam niet geregistreerd staat, druk dan op [Handm.invoer] en voer de gebruikersnaam in, in het invoerscherm dat weergegeven wordt. Druk vervolgens op [OK].

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Druk op [OK].

Een documentnaam die helemaal overeenkomt vanaf het eerste teken zal worden gezocht en weergegeven op het scherm.

Opmerking

• Door te drukken op [Alles weergeven] worden alle opgeslagen documenten weergegeven.