Opgeslagen documenten zoeken

Hiermee zoekt u naar opgeslagen documenten op gebruikersnaam of documentnaam.

De huidige chronologische volgorde van de documenten kunt u in elke gewenste volgorde veranderen.

Zoeken op documentnaam

Hiermee zoekt u naar opgeslagen documenten op bestandsnaam.

Zoeken op gebruikersnaam

Hiermee zoekt u naar opgeslagen documenten op gebruikersnaam.

Opmerking

• DeskTopBinder Lite maakt het zoeken en herschikken van opgeslagen documenten op computers mogelijk.

• Zie voor meer informatie over DeskTopBinder Lite de Instructiehandleiding of Help van DeskTopBinder Lite.