Dubbele kopieën

Eén originele afbeelding wordt in tweevoud gekopieerd op één kopie.

Illustratie van Dubbele kopieën

Belangrijk

• U kunt de handinvoer niet gebruiken bij deze functie.

• Originelen met het formaat A5, B6 JIS en 51/2 × 81/2 worden niet juist op de glasplaat gedetecteerd. Selecteer het kopieerpapier handmatig of plaats de originelen in de ADF.

Maak gebruik van de volgende tabel bij het kiezen van het formaat van het origineel en het kopieerpapier met een reproductiefactor van 100%:

Metrische versie

Illustratie van Dubbele kopieën

Inch-versie

Illustratie van Dubbele kopieën

1Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Bld bew.].

3Druk op [Dubbele kopie].

4Druk op [OK].

5Kies het papierformaat.

Opmerking

• U kunt de instellingen voor Dubbele kopieën wijzigen onder Bewerken in Gebruikersinstellingen. Zie "Bewerken" voor meer informatie over Bewerken.