Bepaald gebied herhalen

Kopieert herhaaldelijk een opgegeven gedeelte van de afbeelding.

Belangrijk

• U kunt deze functie niet gebruiken vanuit de ADF.

• Als Marge aanpassen is geselecteerd, annuleert u deze instelling.

Om het gebied op te geven dat u wilt herhalen, moet u de waarden definiƫren van X1, Y1, X2 en Y2 op het origineel. Meet het gebied dat u wilt opgeven voordat u de gebiedsinstellingen invoert.

Illustratie van Beeld herhalen

1. Plaats het origineel op de glasplaat.

X1: 0 - 412 mm (0 - 16,2 inch)

X2: 20 - 432 mm (0,8 - 17,0 inch)

Y1: 0 - 277 mm (0 - 10,8 inch),

Y2: 20 - 297 mm (0,8 - 11,6 inch).

1Kies het formaat van het kopieerpapier en de reproductiefactor.

2Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

3Druk op [Bld bew.].

4Druk op [Beeld herhalen].

5Druk op [Gespecific. gebied].

6Voer de lengte van [X1] in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

Schermafbeelding bedieningspaneel

7Voer de lengte van [Y1] in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

8Voer de lengte van [X2] in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

9Voer de lengte van [Y2] in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

10Druk twee keer op [OK].