Midden/Rand wissen

Met deze functie kunt u kunt het midden en/of alle vier zijden van de originele afbeelding wissen.

Deze functie bestaat u de volgende drie types:

Randen wissen

Deze modus wist de buitenste marge van de originele afbeelding.

Illustratie van Randen wissen

Midden wissen

Deze modus wist de middenmarge van de originele afbeelding.

Illustratie van Midden wissen

Midden/Rand wissen

Deze modus wist de middenmarges en de buitenste marges van de originele afbeelding.

Illustratie van Midden/Rand wissen

Opmerking

• De verhouding tussen de richting van het origineel en het gewiste gedeelte is als volgt:

Liggendorigineel

Staandorigineel

Illustratie van het gewiste gedeelte

Illustratie van het gewiste gedeelte

1. Gewist gedeelte

2. 2 - 99 mm (0,1 - 3,9 inch)

• Om de afbeelding aan de achterzijde van het origineel te wissen, drukt u op [2-zijdige instelling] en vervolgens op [Achterzijde]. Het wissen van de afbeelding aan de achterzijde is geldig wanneer u 2-zijdige originelen kopieert.

• De wisbreedte is standaard ingesteld op 10 mm (0,4 inch). U kunt deze instelling wijzigen onder Bewerken in Gebruikersinstellingen. Zie "Bewerken" voor meer informatie over Bewerken.

• De breedte van de gewiste marge varieert afhankelijk van de reproductiefactor.