Aanpassing van de marge

Kopieert originelen en laat een bindmarge over.

Illustratie van Marge aanpassing

1Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Zorg ervoor dat [Marge aanp.] geselecteerd is. Als [Marge aanp.] niet geselecteerd is, drukt u op [Marge aanp.].

3Stel een bindmarge in voor de voorpagina's.

Schermafbeelding bedieningspaneel

4Stel een bindmarge in voor de achterpagina's. Druk vervolgens op [OK].

Als u geen marges hoeft in te stellen voor de achterpagina's, drukt u op [OK].

Opmerking

• Om de waarde die u heeft ingevoerd, te wijzigen, drukt u op [], [], [] of [] of drukt u op [Wissen] en voert u vervolgens een nieuwe waarde in.

• Druk op [] en [] om de boven- en ondermarge in te stellen. Druk op [] en [] om de linker- en rechtermarge in te stellen.

• U kunt de bindmarge instellen tot 30 mm (1,2 inch) in stappen van 1 mm (0,1 inch).

• Marge voor de achterzijde van de pagina is geldig wanneer 1-zijdig 2-zijdig of 2 zijden combineren is geselecteerd.

• U kunt de instellingen voor Aanpassing van de marge wijzigen onder Bewerken in Gebruikersinstellingen. Zie "Bewerken" voor meer informatie over Bewerken.

• Als u een bindmarge instelt die te breed is, wordt een deel van de afbeelding mogelijk niet gekopieerd.

• Wanneer u kopieën maakt in de modus Combineren, wordt de bindmarge toegevoegd aan de kopieën, nadat het combineren voltooid is.

• Wanneer 2-zijdig 1-zijdig is geselecteerd, moet u de inbindmarges voor de voor- en achterpagina's van het origineel instellen.