Paginanummering

Gebruik deze functie om paginanummers op uw kopieën te drukken.

Illustratie van Paginanummering

Belangrijk

• U kunt de handinvoer niet gebruiken bij deze functie.

Er zijn zes soorten paginanummering.

Stempelpositie en richting van het origineel

De stempelposities op de pagina verschillen afhankelijk van de richting waarin u uw originelen plaatst.

Illustratie van de stempelpositie

1Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Stempel].

3Druk op [Paginanummering].

4Selecteer de stijl voor de paginanummering.

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt de stempelkleur, de positie, de pagina's waarop een stempel moet worden geplaatst en de paginanummering wijzigen.

5Na alle instellingen te hebben ingevoerd, drukt u op [OK].

6Druk op [OK].

Opmerking

• De standaardkleur is zwart.

• U kunt de instellingen voor Paginanummering wijzigen onder Stempel in Gebruikersinstellingen. Zie "Stempel" voor meer informatie over Stempel.

• U kunt de stempelpositie wijzigen als Gecombineerd of Duplex is gespecificeerd voor gebruik met deze functie onder Stempelpositie Achterpagina Duplex of Paginanummering bij Gecombineerd in Gebruikersinstellingen. Zie voor meer informatie over deze instellingen "Stempel".

• Wanneer u Paginanummering samen gebruikt met de functie Combineren, Tijdschrift of Boekje, worden de paginanummers

• als volgt afgedrukt:

• Per origineel wordt in Paginanummering in Combineren geselecteerd:

Met 1-zijdig/2-zijdig in de functie Combineren

Illustratie van Paginanummering

Met de functie Tijdschrift of Boekje

Illustratie van Paginanummering

• Per Kopie wordt in Paginanummering in Combineren geselecteerd:

Met 1-zijdig/2-zijdig in de functie Combineren

Illustratie van Paginanummering

• Als u deze functie combineert met de functie Duplex (Boven naar Boven) en [P1,P2...] of [1/5,2/5...] selecteert, worden de paginanummers op de achterzijde als volgt afgedrukt:

Illustratie van Paginanummering

1. Voor

2. Achter