Kleuren maken door de dichtheid te specificeren van primaire kleuren met cijfertoetsen

Hiermee worden kleuren gemaakt door rechtstreeks de dichtheid van primaire kleuren op te geven met de cijfertoetsen.

1Druk op [Bewerken / Kleur].

2Druk op [Kleur] en druk vervolgens op [Gebruikerskleur].

3Druk op [Progr.] en selecteer vervolgens het nummer (01-15) voor de kleur die u wilt vastleggen.

4Druk op [Aangepaste inst.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Selecteer de kleur waarvan u de belichting wilt opgeven.

6Voer de dichtheid in met de cijfertoetsen en druk vervolgens op [Scherp].

Schermafbeelding bedieningspaneel

Herhaal stap 5-6 wanneer u de dichtheid van meerdere kleuren wilt opgeven.

U kunt de dichtheid ook opgeven door te drukken op [Aanpassen met [Plus] [Min]].

7Controleer de instellingen en druk vervolgens op [OK].

8Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• Wanneer u een toets voor een gebruikerskleur selecteert die wordt aangegeven door een ononderbroken lijn, wordt de inhoud van die kleur gewijzigd (overschreven).