Kleuren aanpassen gebaseerd op gekozen kleur

Kleuren worden gecreƫerd door het aanpassen van de dichtheid van primaire kleuren, gebaseerd op een gekozen basiskleur.

1Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Kleur] en druk vervolgens op [Gebruikerskleur].

3Druk op [Progr.] en selecteer vervolgens het nummer (01-15) voor de kleur die u wilt vastleggen.

4Selecteer uit de basis- en gebruikerskleuren de kleur die moet worden gebruikt als basiskleur.

De dichtheid van primaire kleuren voor de geselecteerde kleur wordt weergegeven.

Schermafbeelding bedieningspaneel

Als u een gebruikerskleur wilt selecteren, drukt u op [Gebruikerskleur] en selecteert u de kleur.

5Selecteer de kleur waarvan de dichtheid moet worden opgegeven en geef vervolgens de dichtheid op in percentages met [Plus] of [Min].

Schermafbeelding bedieningspaneel

U kunt de dichtheid ook opgeven door te drukken op [Aanp. met cijf.tts.].

6Controleer de instellingen en druk vervolgens op [OK].

7Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• Wanneer u een toets voor een gebruikerskleur selecteert die wordt aangegeven door een ononderbroken lijn, wordt de inhoud van die kleur gewijzigd (overschreven).