Aanpassen Afbeelding

Hiermee kunt u de beeldkwaliteit aanpassen.

De volgende vijf soorten beeldaanpassingen zijn beschikbaar:

Hard/Zacht

Deze functie past de omtrek van een afbeelding aan.

Contrast

Deze functie past de schaduw van een afbeelding aan.

Achtergrondbelichting

Deze functie past de achtergrondbelichting van een afbeelding aan.

U.C.R. aanpassen

Past de hoeveelheid zwarte toner aan waarmee de zwarte gebieden van een afbeelding levendig moeten worden weergegeven.

Tekst / Foto-gevoeligheid

Hiermee wordt het standaardniveau aangepast voor het beoordelen van de afbeelding in het tekst- en fotogedeelte bij het gebruik van "Tekst / Foto".

1Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Kleur] en druk vervolgens op [Kleur aanpassen].

3Druk op [Kopieerkwaliteit].

4Pas de instellingen aan.

5Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• [Hard/Zacht], [Contrast] en [Achtergrondbelichting] kunnen elk worden aangepast: aanpassing ervan kan echter het niveau van andere aanpassingsfuncties beïnvloeden.

• De aangepaste instellingen worden gewist en de standaardwaarden worden teruggezet als Auto Verwijderen is uitgevoerd, als de toets [Modi wissen] is ingedrukt of als de stroom wordt uitgeschakeld.

• Voor soorten en voorbeelden van de aanpassingsfuncties van de afbeelding zie "Beschikbare Kleurfuncties".