Kleuraanpassing

Past de specifieke kleuren (geel, rood, magenta, blauw, cyaan en groen) aan door ze te mengen met aangrenzende kleuren in het kleurenspectrum.

U kunt maximaal drie kleuren aanpassen: geel, rood, magenta, blauw, cyaan of groen.

Belangrijk

• Deze functie is niet beschikbaar als Zwart-wit is geselecteerd.

1Druk op [Bewerken / Kleur].

Schermafbeelding bedieningspaneel

2Druk op [Kleur] en druk vervolgens op [Kleur aanpassen].

3Druk op [Kleur aanpassen].

4Kies de kleuren die u wilt wijzigen.

U kunt maximaal drie kleuren selecteren.

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Pas de kleuren aan met [] of [].

6Druk twee keer op [OK].

Opmerking

• De aangepaste instellingen worden gewist en de standaardwaarden worden teruggezet als Auto Verwijderen is uitgevoerd, als de toets [Modi wissen] is ingedrukt of als de stroom wordt uitgeschakeld.

• Voor uitleg en voorbeelden van de mogelijkheden van de kleuraanpassingsfunctie zie "Beschikbare Kleurfuncties".