Kopiëren op dik papier

Als u kopieert op dik papier, selecteer dan de papiersoort en het formaat.

1Open de handinvoer en plaats het papier met de te kopiëren zijde naar beneden tot het geluidssignaal klinkt.

2Positioneer de papiergeleiders op basis van het papierformaat.

3Druk op de toets [Handinvoer] en druk vervolgens op de toets [Scherp].

4Druk op [Dik papier select.].

Schermafbeelding bedieningspaneel

5Selecteer het papiertype (één van [Dik papier 1], [Dik papier 2] en [Dik papier 3]) en druk vervolgens op [OK].

Selecteer [Dik Papier 1] als het gewicht van het papier tussen 106 g/m2 (28 lb.) en 169 g/m2 (45 lb.) ligt.

Selecteer [Dik Papier 2]als het gewicht van het papier tussen 170 g/m2 (45 lb.) en 220 g/m2 (58.5 lb.) ligt.

Select [Dik Papier 3] als het gewicht van het papier tussen 221 g/m2 (59 lb.) en 256 g/m2 (68 lb.) ligt.

Schermafbeelding bedieningspaneel

6Geef het papierformaat op en druk vervolgens op [OK].

7Plaats de originelen en druk vervolgens op de toets [Start].

Opmerking

• Afdrukken op dik papier kan langzamer zijn dan afdrukken op gewoon papier.

• Om papierstoringen te voorkomen moet u het papier losschudden voordat u het op de lade plaatst.