Koptekst overslaan
 

Weergave

De weergegeven functie-items werken als keuzetoetsen. U kunt een item selecteren of aangeven door deze iets in te drukken.

Wanneer u een item selecteert of opgeeft op het display, wordt het als volgt belicht Schermafbeelding bedieningspaneel. Toetsen die zo zijn weergegeven Schermafbeelding bedieningspaneel, kunnen niet worden gebruikt.

Basisdisplay kopiëren

Schermafbeelding van een bedieningspaneel met genummerde oproepafbeeldingen

  1. Gebruik dit gebied om het type origineel, kleurmodus, belichtingsniveau van de afbeelding en andere instellingen te maken.

  2. Geeft status en mededelingen weer.

  3. U kunt maximaal 3 vaak gebruikte verkleinings-/vergrotingsfactoren programmeren die anders zijn dan de vaste verkleinings-/vergrotingsfactoren onder Reproductiefactoren in Gebruikersinstellingen. Zie voor meer informatie "Reproductiefactoren".

  4. Geeft het aantal gescande originelen, het aantal ingestelde kopieën en het aantal gemaakte kopieën weer.

  5. Druk op de toets om de huidige instellingen te bevestigen.

  6. Geeft de Shortcut-toetsen weer. U kunt de regelmatig gebruikte functies onder Algemene functies in de Gebruikersinstellingen registreren. Zie voor meer informatie "Algemene functies".

  7. Geeft de Sorteer-, Stapel-, Niet- en Perforeerfuncties weer.

  8. Geeft de beschikbare functies weer. Druk op een functie om het menu weer te geven. De momenteel geselecteerde functie wordt gemarkeerd met een paperclip-icoontje.

Opmerking

  • De afbeelding is een voorbeeld van het display wanneer de optionele Finisher SR790 en de Lage Papierlade zijn geïnstalleerd.

Verwante onderwerpen

Vereenvoudigde Display