Reproductiefactor

Dit onderdeel beschrijft de gebruikersinstellingen voor menu van de eigenschappen van de Reproductieverhouding onder Kopiƫerapparaat / Documentserver.

Standaardinstellingen worden dikgedrukt weergegeven.

Versneld verkleinen/vergroten

U kunt maximaal drie regelmatig gebruikte verkleinings-/vergrotingsfactoren programmeren die anders zijn dan de vaste verkleinings-/vergrotingsfactoren en deze laten weergeven op het beginscherm. U kunt eveneens de geregistreerde verkleinings-/vergrotingsfactoren wijzigen.

Wanneer u [Gebruiker Verklein/Vergrootverhouding] selecteert, kan de verhouding met de cijfertoetsen van 25.0 tot 400.0% worden ingesteld.

De standaardinstelling voor "F1" is 71% (Metrische versie) / 73% (Inch-versie).

De standaardinstelling voor "F2" is 141% (Metrische versie) / 155% (Inch-versie).

De standaardinstelling voor "F3" is 93%.

Reproductiefactor

Hiermee kunt u de vergrotings- en verkleiningsfactoren instellen die worden weergegeven op het kopieerscherm als [Verkl/vergr] wordt ingedrukt.

Schermafbeelding bedieningspaneel

• Metrische versie

• 25%

• A3 beeld A5, B4JIS beeld B6JIS (50%)

• A3 beeld 8"vermenigvuldiging13" (65%)

• A3 beeld A4, A4 beeld A5 (71%)

• B4JIS beeld 8"vermenigvuldiging13" (75%)

• B5JIS beeld A5, B4JIS beeld A4 (82%)

• 93%

• B4JIS beeld A3 (115%)

• 8"vermenigvuldiging13" beeld A3, A4 beeld B4JIS (122%)

• A4 beeld A3, A5 beeld A4 (141%)

• A5 beeld A3 (200%)

• 400%

• Gebruiker V / V Verhouding (25-400%)

• Inch-versie

• 25%

• 11"vermenigvuldiging17" beeld 51/2"vermenigvuldiging81/2" (50%)

• 11"vermenigvuldiging17" beeld 81/2"vermenigvuldiging11" (65%)

• 11"vermenigvuldiging15" beeld 81/2"vermenigvuldiging11" (73%)

• 81/2"vermenigvuldiging14" beeld 81/2"vermenigvuldiging11" (78%)

• 81/2"vermenigvuldiging13" beeld 81/2"vermenigvuldiging11" (85%)

• 93%

• 81/2"vermenigvuldiging14" beeld 11"vermenigvuldiging17" (121%)

• 81/2"vermenigvuldiging11" beeld 11"vermenigvuldiging17" (129%)

• 51/2"vermenigvuldiging81/2" beeld 81/2"vermenigvuldiging14" (155%)

• 51/2"vermenigvuldiging81/2" beeld 11"vermenigvuldiging17" (200%)

• 400%

• Gebruiker V / V Verhouding (25-400%)

Prioriteit Verhouding Verkleinen/Vergroten

U kunt de factor instellen die prioriteit krijgt wanneer [Verkl/vergr] wordt ingedrukt.

De standaardinstelling is 71% (Metrische versie) / 73% (Inch-versie).

Verhouding voor Creatie Marge

U kunt een factor voor verkleinen/vergroten instellen wanneer u functie Marge creƫren onder een snelkiestoets registreert.

Geef de verhouding in met de cijfertoetsen (in het bereik 90 tot 99%).

De standaardinstelling is 93%.