Fejléc átugrása
KézikönyvekTartalomElőzőTovábbSúgó

Eredeti dokumentumok több oldalának szkennelése egy fájlként

Jelen rész ismerteti azt eljárést, hogy hogyan küldhet el több eredetit többoldalas fájlként vagy tárolhatja azokat egyetlen tárolt fájlként.

Fontos

  1. Nyomja meg az [Ered. adag. típusa] gombot.

  2. Válassza a[Kötegenként] vagy az [Egyesével adagolás] opciót.

    Eredeti dokumentumok szkenneléséhez az üveglapon válassza a [Kötegenként] opciót. Eredeti dokumentumok szkenneléséhez a lapadagolóval válassza az [Egyesével adagolás] opciót. A [Kötegenként] és az [Egyesével adagolás] részleteivel kapcsolatan lásd a "Kötegenként, egyesével adagolás" című részt.

    Példa a műveleti képernyőkijelzésre

  3. Nyomja meg az [OK] gombot.

  4. Helyezze be az eredeti dokumentumokat.

  5. Végezze el az e-mailben küldésre vagy Szkennelés mappába funkcióra, illetve a tárolásra vagy kézbesítésre vonatkozó beállításokat.

  6. Nyomja meg a [Start] gombot az eredeti dokumentumok szkenneléséhez.

    A [Kötegenként] opció kiválasztásakor helyezze be a többi eredeti dokumentumot, majd nyomja meg a [Start] gombot.

    Az [Egyesével adagolás] kiválasztásakor a szkennelés automatikusan elindul, miután behelyezte az eredeti dokumentumokat.

    Addig ismételje ezt, amíg az összes eredeti beolvasásra kerül.

  7. Az összes eredeti dokumentum szkennlése után nyomja meg a [Sharp] gombot.

    Megkezdődik a tárolás vagy küldés.

    Megjegyzés

    • A [Kötegenként] kiválasztásakor az eredeti dokumentumok a lapadagoló segítségével szkennelhetők.

    • Az eredeti dokumentumok üveglapon történő szkennelésekor a [Vár. idő a köv. eredetire: Üveglap] beállításaitól függően a [Szkenner beállítások] alatt, a készülék további eredeti dokumentumokra várhat akkor is, ha a [Kötegenként] nincs kiválasztva az [Ered. adag.-nak típusa] alatt. A [Vár. idő a köv. eredetire: üveglap] részleteivel kapcsolatban lásd az Általános beállítások útmutatót.

    • Ha a [Szkenner beállítások] alatt, a [Várakozási idő beáll.] a [Vár. idő a következő eredetire: üveglap] vagy a [Vár. idő a következő eredetire: egyesével adag.] van beállítva, helyezze be további eredeti dokumentumokat az adott időn belül. A visszaszámlálás végén az átvitel vagy a tárolás automatikusan elindul. Az átvitel vagy a tárolás elindításához a visszaszámlálás vége előtt nyomja meg a [Sharp] gombot. A visszaszámlálás törlődik, ha a szkennelési beállításokat vagy egyéb beállításokat közben módosította. Helyezze be a további eredeti dokumentumokat, majd nyomja meg a [Start] gombot. A készülék szkenneli az eredeti dokumentumokat, és visszatér a visszaszámláláshoz. A [Vár. idő a következő eredetire: üveglap] és a [Vár. idő a következő eredetire: egyesével adag.] részleteivel kapcsolatban lásd az Általános beállítások útmutatót.

    • Az [Egyesével adag.] kiválasztásakor az üveglapon történő szkennelés a lapadagolóból történő szkennelés után engedélyezett. Ebben az esetben nyomja meg a [Start] gombot a szkennelés megkezdéséhez.