Fejléc átugrása
KézikönyvekTartalomElőzőTovábbSúgó

A fájltípus meghatározása

A jelen szakasz az elküldeni kívánt fájl fájltípusának megadását írja le. A fájltípusok megadhatóak, amikor e-mailen vagy Szkennelés mappába funkcióval küld fájlokat, illetve tárolt fájlokat küld e-mailen vagy Szkennelés mappába funkcióval.

Az alábbi fájltípusok egyike választható ki:

  1. Nyomja meg a [Fájlnév / Típus] gombot.

    Példa a műveleti képernyőkijelzésre

  2. Válasszon ki egy fájltípust.

    Példa a műveleti képernyőkijelzésre

  3. Nyomja meg az [OK] gombot.

    Megjegyzés

    • Fájlok kézbesítéséhez adja meg a kézbesítő szerverszámítógép segítségével adja meg a fájltípust. A részletekkel kapcsolatban lásd a ScanRouter kézbesítő szoftverhez mellékelt kézikönyveket.

    • Ha a [Csak tárolás] funkciót választja a [Fájl tárolása] alatt, nem adhatja meg a fájltípust.

    • Ha a [Fájl tárolása] opciónál a [Küldés és tárolás] beállítást választja ki, a fájlok az E-mail vagy a Szkennelés mappába funkció használatával lesznek elküldve a megadott fájltípusban. Ha azonban a fájlok nem tárolhatók a megadott formátumban, a tömörítési beállítástól és a szkennelési típustól függően automatikusan az alábbi fájltípusok egyikében lesznek elmentve:

      • JPEG

        A [Szkenner beáll.] opciónál a [Tömörítés(szürkeárnyalatos/színes)] beállítás értéke [Be], és az eredeti dokumentumok színes vagy szürkeárnyalatos változatban lesznek beolvasva.

      • TIFF

        Minden egyéb szkennelés

    • A nagy tömörítésű PDF csökkenti a fájl adatméretét a karakterek olvashatóságának romlása nélkül. A nagy tömörítésű PDF korlátozásainak részleteivel kapcsolatban lásd a "Fájltípusok megjegyzései és korlátozásai" című részt.