Vynechat záhlaví
PříručkyObsahPředchozíDalšíNápověda

Skenování více stran originálu jako jeden soubor

V této části je vysvětlen postup pro odesílání více originálů jako vícestránkového souboru nebo jejich uložení jako jednoho uloženého souboru.

Důležité

  1. Stiskněte [Typ podávání originálu].

  2. Zvolte [Dávka] nebo [SADF].

    Pokud chcete originály skenovat pomocí expozičního skla, zvolte [Dávka]. Chcete-li skenovat originály pomocí ADF, zvolte [SADF]. Podrobnosti o položkách [Dávka] a [SADF] naleznete v části "Dávka, SADF".

    Obrázek obrazovky ovládacího panelu

  3. Stiskněte tlačítko [OK].

  4. Vložte originály.

  5. Proveďte nastavení pro odesílání elektronickou poštou nebo funkcí Skenování do složky, pro doručování nebo ukládání.

  6. Pro skenování originálů stiskněte [Start].

    Vyberete-li [Dávka], vložte další originály a poté stiskněte [Start].

    Vyberete-li [SADF], skenování začne automaticky, jakmile vložíte další originály.

    Dokud nejsou naskenovány všechny originály, opakujte postup.

  7. Po naskenování všech originálů stiskněte tlačítko [Ostré]

    Začne ukládání nebo přenos.

    Upozornění

    • Vyberete-li [Dávka], originály mohou být skenovány s použitím ADF.

    • Pokud skenujete originály pomocí expozičního skla, může zařízení v závislosti na nastavení [Čas čekání na další orig.: expoziční sklo] pod [Funkce skeneru] vyčkat na další originály i v případě, že volba [Dávka] není pod položkou [Typ podávání originálu] vybrána. Podrobnosti o položce [Čas čekání na další orig.: expoziční sklo] naleznete v příručce Průvodce obecnými nastaveními.

    • Pokud je pod položkou [Funkce skeneru] položka [Nastavit čas čekání] nastavena na [Čas čekání na další orig.: expoziční sklo] nebo [Čas čekání na další orig.: SADF], vkládejte originály v nastavené době. Po vypršení času se automaticky spustí přenos nebo ukládání. Pokud chcete zahájit přenos nebo ukládání dříve, stiskněte tlačítko [Ostré]. Pokud dojde v nastavení skenování nebo v jiném nastavení ke změnám, bude odečet času zrušen. Umístěte další originály a stiskněte tlačítko [Start]. Zařízení originály naskenuje a odečet bude obnoven. Podrobnosti o [Čas čekání na další orig.: expoziční sklo] a [Čas čekání na další orig.: SADF], naleznete v příručce Průvodce obecnými nastaveními.

    • Vyberete-li [SADF], zapne se skenování z expozičního skla po skenování z ADF. Pokud k tomu dojde, stiskněte tlačítko [Start] pro spuštění skenování.