Vynechat záhlaví
PříručkyObsahPředchozíDalšíNápověda

Zadávání typu souboru

Tato část popisuje postup zadávání typu souboru, který chcete odeslat. Typ souboru lze nastavit při odesílání souboru e-mailem nebo skenováním do složky a při odesílání uložených souborů e-mailem nebo skenováním do složky.

Můžete zvolit jeden z následujících typů souborů:

  1. Stiskněte [Odeslat typ/název souboru].

    Obrázek obrazovky ovládacího panelu

  2. Vyberte typ souboru.

    Obrázek obrazovky ovládacího panelu

  3. Stiskněte tlačítko [OK].

    Upozornění

    • Pro doručování souborů nastavte typ souboru pomocí počítače doručovacího serveru. Podrobnosti naleznete v manuálech dodaných s doručovacím softwarem ScanRouter.

    • Nastavíte-li [Pouze uložit] pod [Uložit soub.], nelze určit typ souboru.

    • Pokud v části [Uložit soubor] vyberete [Odeslat a uložit], jsou soubory odeslány e-mailem nebo skenovány do složky v zadaném typu souboru. Soubory však nemohou být v zadaném formátu ukládány - místo toho jsou ukládány v jednom z následujícíh typů souborů podle nastavení komprese a typu skenování:

      • JPEG

        Pod položkou [Funkce skeneru] je [Komprese(Stupně šedé/Plnobarevně)] nastaveno na [Zapnuto] a originály budou skenovány barevně nebo ve stupních šedé.

      • TIFF

        Všechno ostatní skenování

    • Převod typu souboru na PDF vysoké komprese snižuje datový objem souboru bez ztráty čitelnosti znaků. Podrobnosti o omezeních PDF vysoké komprese naleznete v části "Poznámky a omezení typů souborů".