Scannerfunktioner

Dette afsnit beskriver indstillinger for scannerfunktioner.

For at vise skærmbilledet Scannerfunktioner skal man trykke på tasten [Brugerfunktioner/Tæller]. For detaljeret indstillingsmetode henvises til "Vejledning om generelle indstillinger".

Tilgængelige emner i Generelle indstillinger

Emner

Beskrivelse

Skift titel

Indstiller det indeks, der skal bruges, når listen over destinationer i maskinen vises.

Opdatér dest.liste for leveringsserver

Giver mulighed for at opdatere leveringsserverens destinationsliste ved at trykke på [Opdatér dest.liste for leveringsserver]. For at benytte denne funktion skal man under [Systemindstillinger] indstille [Leveringsindstilling] til [Til].

Søgedestination

Angiv standarddestinationsliste til søgning fra maskinens adressebog eller LDAP-serveren. For at søge via en LDAP-server skal man i [Systemindstillinger] registrere LDAP-serveren og herefter indstille [LDAP-søgning] til [Til].

TWAIN standby-tid

Vælg maskinens svar, hvis en klientcomputer forsøger at bruge TWAIN-scanneren, mens scanning er under udførelse.

Vis prioritet 1 på destinationslisten

Vælg standarddestinationslisten fra maskinens destinationsliste eller fra destinationslisten, der styres af leveringsserveren.

Vis prioritet 2 på destinationslisten

Vælg, om e-mail-destinationslisten eller mappedestinationslisten skal prioriteres.

Udskriv og slet scannerjournal

Angiv maskinens svar, hvis det maksimale antal scannerjournaler overskrides.

Udskriv scannerjournal

Tillader at udskrive scannerjournalen. Scannerjournalen slettes herefter.

Slet scannerjournal

Tillader dig at slette scannerjournalen uden at udskrive den.

Tilgængelige emner i Scanneindstillinger

Emner

Beskrivelse

Aut. farvevalg - følsomhedsniveau

Tillader at indstille niveauet for følsomhed ved bedømmelse af farve/sort og hvid ved scanning af originaler, når [Scannetype] er indstillet til [Aut. farvevalg].

Ventetid til næste orig.: Glasplade

Indstil den handling, som maskinen skal udføre, mens den venter på flere originaler efter scanning fra glaspladen.

Ventetid for næste original(er): SADF

Indstiller handlingen for denne maskine i køen for flere originaler efter scanning af originalerne med den automatiske dokumentføder.

Baggrundsbelysning af ADS (fuldfarve)

Indstiller niveauet for [Autom. belysning] ved scanning af originaler i fuld farve. [Autom. belysning] korrigerer scanningsbelysning for at forbedre opløsningen på gennemsigtige originaler og ikke-hvidt papir som f.eks. avispapirr.

Tilgængelige emner i Sende-indstillinger

Emner

Beskrivelse

Komprimering (sort-hvid)

Angiv en komprimeringsmetode for filer, der er scannet i sort og hvid.

Komprimering (gråtonesk. / fuldfarve)

Angiv en komprimeringsmetode for filer, der er scannet i gråtoneskala eller fuldfarve.

Niveau for højkomprimerings-PDF

Angiv datakomprimeringsmetoden for højkomprimerede PDF-filer.

Maks. e-mail-størrelse

Vælg, om størrelsen for e-mails, der har vedhæftninger, skal begrænses.

Del & send e-mail

Vælg, om filer, som overstiger den angivne størrelse i [Maks. e-mail-størrelse], skal opdeles og sendes som flere e-mails.

Afhængigt af e-mail-softwaren kan den modtagne opdelte fil muligvis ikke genskabes, hvis [Ja (pr. maks. størrelse)] er valgt.

Indsæt yderligere e-mail-info

Vælg, om der skal vedhæftes en standardbesked til scanningsfiler, der skal sendes via e-mail. Hvis man vælger [Til], skal man også vælge sproget, som beskeden skal sendes i.

Antal cifre til enkeltsidefiler

Angiv antallet af cifre i serienumre, der bruges til enkeltsidede filnavne.

E-mail-metode for lagret fil

Angiv standarden for, om en fil skal vedhæftes, eller der skal sendes en URL-adresse, når lagrede filer sendes via e-mail.

Tilgængelige emner i Startindstillinger

Emner

Beskrivelse

Menubeskyttelse

Indstil standardadgangsniveauet for funktioner, hvis indstillinger kan ændres af andre brugere end administratoren.