Funktionen Netværkslevering

Følgende tabel informerer dig om værdierne af indstillingsemner for funktionen Netværksleveringsscanner.

Værdier for indstillingsemner for Netværkslevering

Emne

Maksimal værdi

Kommentarer

Antal tegn i emnelinje

128 alfanumeriske tegn

Dette er det totale antal tegn, der er valgt fra listen, og antallet af tegn, der er indtastet direkte fra teksten.

Antal tegn i e-mail-adresse

128 alfanumeriske tegn

-

Antal adresser, som du kan angive samtidigt

500 adresser

Man kan angive 65 destinationer via direkte indtastning inklusive LDAP-søgning. Vælg de resterende 435 destinationer fra registrerede adresser.

Det maksimale antal destinationer, man kan angive, varierer afhængigt af hvilken ScanRouter leveringssoftware, der anvendes. For flere detaljer henvises til vejledningerne, der følger med ScanRouter leveringssoftwaren.

Filstørrelse, der kan sendes

2.000 MB pr. fil