Når funktionerne E-mail, Scan til mappe, Lagring eller Netværkslevering bruges

Dette afsnit forklarer forholdet mellem opløsning og scannestørrelse, når man bruger funktionen E-mail, Scan til mappe, Lagring eller Netværksleveringsscanner.

Hvis [sort & hvid: tekst], [s & h: tekst / streggrafik], [s & h: tekst / foto], [gråtoneskala] eller [sort & hvid: foto] vælges som scannetype:

Alle kombinationer op til A3 og 600 dpi kan scannes.

Hvis [fuld farve: tekst / foto] eller [fuld farve: blankt foto] vælges som scannetype:

Scannestørrelsen bestemmer maksimumopløsning.

Der henvises til nedenstående tabel for oplysninger om maksimumopløsning for hver scannestørrelse.

Scannestørrelse og maksimumopløsning

Scannestørrelse

Maksimumopløsning (dpi)

A3, B4, 11×17, Legal (81/2×14), 81/2×13

A4, A5, A6, A7, B5, B6, Letter (81/2×11), 51/2×81/2

Bemærk

• Indtast formaterne B6, A6 og A7 direkte.

• B6 (128 mm/5,0 tommer × 182 mm/7,0 tommer)

• A6 (105 mm/4,0 tommer × 148 mm/5,8 tommer)

• A7 (74 mm/2,9 tommer × 105 mm/4,1 tommer)