Forhold mellem opløsning og scannestørrelse

Dette afsnit forklarer forholdet mellem opløsning og scannestørrelse.

Opløsning og scannestørrelse forholder sig omvendt til hinanden. Jo højere opløsningen (dpi) er indstillet, jo mindre bliver scanneområdet. Omvendt jo større scanneområde, jo mindre opløsning kan der indstilles.

Forholdet mellem scanneopløsning og scannestørrelse er vist nedenfor. Hvis kombinationen ikke kan læses, vises "Maks. datakapacitet overskr. Kontrollér scan.opløsning, og tryk på Start-tasten igen." på displayet på maskinens betjeningspanel. Skift indstillingerne, indtil scanning er aktiveret.

Bemærk

Relaterede emner

Når funktionerne E-mail, Scan til mappe, Lagring eller Netværkslevering bruges
Ved brug som TWAIN-scanner