Indstilling af originalretning på TWAIN-scanneren

Hvis top-/bundretningen for den scannede original skal vises korrekt på en klientcomputer, skal placeringen af originalen og de indstillinger, du har foretaget i dialogboksen Scannerstyring, stemme overens.

1. Åbn dialogboksen Scannerstyring.

Yderligere information om åbning af dialogboksen Scannerstyring findes i "Grundlæggende handling for netværkets scanner".

2. I listen [Orignal scannemetode:] skal man vælge placeringen, hvor originalen er placeret.

3. I listen [Originalretn.:] skal man vælge [Driver screen illustration] eller [Driver screen illustration].

4. I listen [Retning:] skal man vælge [Driver screen illustration/Driver screen illustration], [Driver screen illustration/Driver screen illustration], [Driver screen illustration/Driver screen illustration] eller [Driver screen illustration/Driver screen illustration].

5. Hvis en original placeres i den automatiske dokumentføder, skal man fra dropdown-menuen [Scanneindst.:] vælge [1-sidet], [2-sid.(Top til top)] eller [2-sidet(Top til bund)].

Relaterede emner

Placering af originaler