Grundlæggende handling for netværkets TWAIN-scanner

Dette afsnit beskriver den grundlæggende handling ved scanning med netværkets TWAIN-scanner.

Vigtigt

Den følgende procedure bruger Windows XP og DeskTopBinder Lite som eksempel.

1. I menuen [Start] skal man pege på [Alle programmer] og DeskTopBinder og derefter klikke på DeskTopBinder.

2. I menuen [Funktioner] skal man trykke på [Indstillinger for scanner].

3. Tryk på [Vælg scannerdriver...].

4. Vælg navnet på den maskine, du vil bruge, på listen, og klik derefter på [Vælg].

5. Tryk på [OK].

6. Placering af originaler.

7. I menuen [Filer] skal man pege på [Tilføj dokument] og derefter trykke på [Scan...] for at vise dialogboksen Scannerstyring.

Dialogboksen Scannerstyring og DeskTopBinder vil nu blive vist.

8. Foretag indstillinger i henhold til faktorer som originaltype, scannetype og originalens papirretning.

Yderligere information findes i hjælp til TWAIN-driveren.

9. I dialogboksen Scannerstyring skal man klikke på [Scan].

Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne kan der blive vist en dialogboks, hvor man bliver bedt om at indtaste brugernavn og password, hvis man trykker på [Scan].

Hvis man vil scanne flere originaler, skal man placere den næste original, og derefter klikke på [Fortsæt].

Hvis der ikke er flere originaler, der skal scannes, skal man klikke på [Færdig].

10. I menuen [Filer] i vinduet for DeskTopBinder skal man trykke på [Afslut].

11. Indtast filnavnet, og klik derefter på [OK].

Vinduet for DeskTopBinder lukkes, og billedet bliver gemt i DeskTopBinder Lite.

Bemærk

• Hvis du allerede har valgt en scanner, behøver du ikke at vælge scanneren, med mindre du ønsker at ændre den.

• Ved at benytte DeskTopBinder kan man redigere og udskrive scanningsfiler. For flere detaljer om DeskTopBinder henvises til DeskTopBinder-relaterede vejledninger.

• Den forbundne scanners modelnavn vil komme frem i titelbjælken i dialogboksen Scannerstyring. Hvis der på netværket er mere end én scanner af samme model, skal man kontrollere, at den rigtige scanner er valgt. Hvis dette ikke er tilfældet, skal man trykke på [Vælg scannerdriver...] og vælge scanneren igen. Hvis den rigtige scanner ikke kommer frem i listen, skal man kontrollere, at scanneren er korrekt forbundet til netværket, og at IPv4-adressen er blevet angivet. Hvis den korrekte scanner stadig ikke kommer frem på listen, skal man kontakte netværkets administrator.