Ændring af sikkerhedstilladelser for PDF-filer

Angiv et master-password for at begrænse uautoriseret udskrivning, ændring, kopiering eller udtræk af indholdet i en PDF-fil. Kun brugere med et master-password kan nulstille eller ændre disse begrænsninger.

Vigtigt

1. Tryk på [Send filtype/-navn].

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Kontroller, at [PDF] eller [Højkomprim.-PDF] er valgt.

3. Tryk på [Sikkerhedsindstillinger].

4. Vælg [Tilladelser].

5. I [Master-password] skal man vælge [Indstil].

Illustration af skærm på kontrolpanel

6. I [Password] skal man trykke på [Indtast].

Illustration af skærm på kontrolpanel

7. Indtast et password, og tryk herefter på [OK].

Passwordet, der indtastes her, kræves til at ændre sikkerhedsindstillingerne for PDF-filen.

8. Indtast passwordet igen, og tryk herefter på [OK].

9. Vælg indstillingen for sikkerhedstilladelsen.

Du kan angive de følgende sikkerhedsindstillinger:

• Udskrivningstilladelse: [Forbyd], [Tillad] eller [Kun lav opløsning]

• Redigeringstilladelse: [Forbyd] eller [Tillad]

• Tilladelse til kopiering eller udtræk af indhold: [Forbyd] eller [Tillad]

Illustration af skærm på kontrolpanel

10. Tryk to gange på [OK].

Bemærk

• [Password] og [Master-password] kan ikke være ens.

• Du kan indtaste op til 32 alfanumeriske tegn for et master-password.

• Hvis [40 bit] vælges som PDF-krypteringsniveau, kan man ikke vælge [Kun lav opløsning] som udskrivningstilladelse.