kryptering af PDF-filer

Angiv et password til beskyttelse og kryptering af en PDF-fil. Kun brugere, der har passwordet, kan åbne og afkryptere PDF-filen.

Vigtigt

1. Tryk på [Send filtype/-navn].

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Kontroller, at [PDF] eller [Højkomprim.-PDF] er valgt.

3. Tryk på [Sikkerhedsindstillinger].

4. Vælg [Kryptering].

5. I [Kryptér dokument] skal man vælge [Til].

Illustration af skærm på kontrolpanel

6. I [Password] skal man trykke på [Indtast].

Illustration af skærm på kontrolpanel

7. Indtast et password, og tryk herefter på [OK].

Passwordet, der indtastes her, kræves til at åbne PDF-filen.

8. Indtast passwordet igen, og tryk herefter på [OK].

9. I [Krypteringsniveau] skal man vælge [40 bit] eller [128 bit].

10. Tryk to gange på [OK].

Bemærk

• Et dokument-password kan ikke være det samme som master-passwordet.

• Du kan indtaste op til 32 alfanumeriske tegn for et dokument-password.

• PDF-filer, der er oprettet under krypteringsniveauet [128 bit], kan ikke vises med Adobe Acrobat Reader 3.0 og 4.0.

• Hvis [Kun lav opløsning] vælges som udskrivningstilladelse, kan man ikke vælge [40 bit] som PDF-krypteringsniveau.