Angivelse af emnet for e-mailen, der skal overføres via leveringsserveren

Dette afsnit forklarer, hvordan du angiver e-mail-emnet, når du sender en fil via e-mail gennem leveringsserveren.

1. Tryk på [Emne].

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Indtast emnet.

For at indtaste tegn skal man trykke på [Tekstindtastn.].

For at indtaste symboler skal man trykke på [Symbolindtastn.].

Hvis man vil tilføje en på forhånd angivet brugertekst, skal man trykke på [Brugertekst].

For flere detaljer om indtastning af teksten henvises til "Entering Text" i "Om denne maskine".