Valg af afsender ved søgning i leveringsserverens destinationsliste

Dette afsnit forklarer, hvordan man vælger en afsender gennem søgning i leveringsserverens destinationsliste.

1. Tryk på [Afsendernavn].

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Press [Søg].

Illustration af skærm på kontrolpanel

3. Hvis man vil søge på destinationsnavn, skal man trykke på [Navn].

Hvis man vil søge efter kommentar, skal man trykke på [Kommentar].

Softwaretastaturet vises.

Man kan også søge ved at kombinere [Navn] og [Kommentar].

4. Indtast en del af afsenderens navn.

Indtast en del af kommentaren, hvis man vil søge på kommentar.

5. Tryk på [OK].

6. Hvis det er nødvendigt, skal man trykke på [Avanceret søgning] for at angive de detaljerede søgekriterier. Tryk herefter på [OK].

Ved at trykke på [Avanceret søgning] kan man søge med kriterier som [Navn] og [Kommentar]. Man kan angive søgekriterier som f.eks. [Startord] eller [Slutord]. Man kan forbedre søgeresultatet ved at bruge flere søgekriterier.

Illustration af skærm på kontrolpanel

7. Tryk på [Start søgning].

Destinationer, der opfylder søgekriterierne, vises.

8. Vælg afsender.

9. Tryk på [OK].

Bemærk

• Søgefunktionen Kommentar søger efter destinationer på kommentar, hvilket er et registreringsemne, som kræves af leveringssoftwaren ScanRouter.

• Ved at trykke på [Detaljer] kan man se detaljer om de valgte destinationer.

• Der kan vises op til 100 emner som søgeresultater.

• Ved at trykke på [Avanceret søgning] vises følgende kriterier:

• [Startord]: Der søges på navne, der starter med det/de indtastede tegn.

Hvis du f.eks. vil søge efter "ABC", skal du indtaste "A".

• [Slutord]: Der søges på navne, der slutter med det/de indtastede tegn.

Hvis du f.eks. vil søge efter "ABC", skal du indtaste "C".

• [Præcis match]: Der søges på navne, der svarer til det/de indtastede tegn.

Hvis du f.eks. vil søge efter "ABC", skal du indtaste "ABC".

• [Inkludér ét ord]: Der søges på navne, der indeholder det/de indtastede tegn.

Hvis du f.eks. vil søge efter "ABC", skal du indtaste "A", "B" eller "C".

• [Udeluk ord]: Der søges på navne, der ikke indeholder det/de indtastede tegn.

Hvis du f.eks. vil søge efter "ABC", skal du indtaste "D".