Installation af DeskTopBinder Lite fra den medfølgende cd-rom

Dette afsnit forklarer, hvordan man installerer DeskTopBinder Lite på en klientcomputer fra den medfølgende cd-rom "Scanner Driver and Utilities".

Hvis du vil vise eller modtage filer, der er leveret til indbakkerne, skal du installere DeskTopBinder Lite på klientcomputeren.

1. Kontrollér, at Windows kører på klientcomputeren, og indsæt derefter cd-rom'en "Scanner Driver and Utilities" i cd-rom-drevet.

Installationsprogrammet starter automatisk, og dialogboksen [Scanner Driver and Utilities] vises.

2. Tryk på [DeskTopBinder Lite].

Dialogboksen [DeskTopBinder Lite Setup] vises.

Der henvises til "Installationsvejledning", der vises fra dialogboksen [DeskTopBinder Lite Setup] for de efterfølgende trin i installationsprocessen.

Bemærk

• Før installationen startes, skal man kontrollere systemkravene for DeskTopBinder Lite. Yderligere information findes i "Software på cd-rom".

• Man kan installere softwaren ved hjælp af programmet Auto-run. Yderligere information om programmet Auto-Run findes i "Lyninstallation".