Indtastning af stien til en FTP-server manuelt

Du kan indtaste stien til en FTP-server manuelt.

1. Tryk på [Manuel indtastning].

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Tryk på [FTP].

3. Tryk på [Manuel indtastning] til højre for servernavnefeltet.

Softwaretastaturet vises.

4. Indtast et servernavn.

I stedet for at angive destinationen med dens sti kan du også bruge dens IPv4-adresse.

5. Tryk på [Manuel indtastning] til højre for stifeltet.

6. Indtast stien til mappen.

Det følgende er et eksempel på en sti, hvor mappenavnet er "bruger" og undermappenavnet er "lib": bruger\lib.

7. Tryk på [OK].

8. Indtast brugernavnet i henhold til indstillingen på destinationen.

Tryk på [Manuel indtastning] til højre for brugernavnsfeltet for at få softwaretastaturet frem.

9. Indtast passwordet i henhold til indstillingen på destinationen.

Tryk på [Manuel indtastning] ved siden af passwordfeltet for at vise softwaretastaturet.

10. Man kan ændre det portnummer, der er indstillet i [Systemindstillinger] ved at trykke på [Skift] til højre for portnummerfeltet. Indtast et portnummer ved hjælp af det numeriske tastatur, og tryk herefter på tasten [Sharp].

11. Tryk på [Test af forb.].

Der udføres en tilslutningstest for at kontrollere, om den angivne mappe findes.

12. Kontrollér tilslutningstestresultatet og tryk derefter på [Afslut].

13. Tryk på [OK].

Bemærk

• Hvis du ændrer protokollen efter indtastning af stinavnet, brugernavnet eller passwordet, vises en bekræftelsesmeddelelse.

• Tilslutningstesten kan godt vare et stykke tid.

• Du vil muligvis ikke kunne trykke på [Test af forb.] umiddelbart efter tryk på [Annullér] under en tilslutningstest.

• Hvis man vil ændre den registrerede sti til en destinationsmappe, skal man trykke på [Redigér] til venstre for destinationsfeltet for at vise softwaretastaturet, indtaste den nye sti, og derefter klikke på [OK].

• Man kan registrere stien til destinationen i maskinens adressebog. Yderligere information findes i "Registrering af stien til den valgte destination i adressebogen".

• Maskinens overførsel af filen mislykkes måske, hvis du ikke har skriveadgang til mappen, eller hvis der ikke er tilstrækkelig ledig diskplads.