Indtast stien til destinationen manuelt

Du kan indtaste stien til destinationsmappen manuelt.

1. Tryk på [Manuel indtastning].

Illustration af skærm på kontrolpanel

2. Tryk på [SMB].

3. Tryk på [Manuel indtastning] til højre for stifeltet.

Softwaretastaturet vises.

4. Indtast stien til mappen.

Følgende er et eksempel på en sti, hvor mappenavnet er "bruger" og computernavnet er "desk01": \\desk01\bruger.

I stedet for at angive destinationen med dens sti kan du også bruge dens IPv4-adresse.

5. Tryk på [OK].

6. Afhængigt af destinationsindstillingen skal du indtaste brugernavnet for at logge på klientcomputeren.

Tryk på [Manuel indtastning] til højre for brugernavnsfeltet for at få softwaretastaturet frem.

7. Afhængigt af destinationsindstillingen skal du indtaste passwordet for at logge på klientcomputeren.

Tryk på [Manuel indtastning] for, at passwordet skal vise softwaretastaturet.

8. Tryk på [Test af forb.].

Der udføres en tilslutningstest for at kontrollere, om den angivne delte mappe eksisterer.

9. Kontrollér tilslutningstestresultatet og tryk derefter på [Afslut].

10. Tryk på [OK].

Bemærk

• Hvis godkendelse kræves for adgang til mappen, vises login-skærmbilledet. Indtast brugernavn og adgangskode.

• Hvis du ændrer protokollen efter indtastning af stinavnet, brugernavnet eller passwordet, vises en bekræftelsesmeddelelse.

• Computernavne og navne på delte mapper, der består af mere end 12 tegn, kan ikke vises.

• Hvis du vil ændre en indtastet sti til mappen, skal du trykke på [Redigér] til venstre for destinationsfeltet. Indtast den korrekte sti til mappen og tryk herefter på [OK].

• Tilslutningstesten kan godt vare et stykke tid.

• Du vil muligvis ikke kunne trykke på [Test af forb.] umiddelbart efter tryk på [Annullér] under en tilslutningstest.

• Selvom forbindelsestesten var vellykket, vil maskinens overførsel af filen måske mislykkes, hvis du ikke har skriverettigheder til filen, eller hvis der ikke er nok ledig plads på harddisken.

• Man kan registrere stien til destinationen i maskinens adressebog. Yderligere information findes i "Registrering af stien til den valgte destination i adressebogen".