Status f. scan. filer

Dette afsnit forklarer emner, der vises, og hvordan du viser skærmbilledet Status for scannede filer.

Brug skærmbilledet Status for scannede filer til at kontrollere e-mail-transmission, Scan til mappe og leveringsresultater.

Tryk på [Status f. scan. filer] for at vise skærmbilledet Status for scannede filer.

Illustration af skærm på kontrolpanel

Der kan vises op til 9 transmissions- eller leveringsresultater ad gangen. Tryk på [Up arrow key] eller [Down arrow key] for at skifte mellem resultaterne.

Status for scannede filer

Illustration af skærm på kontrolpanel med billedforklaringer

1. Dato / Tid

Viser tidspunktet og datoen, hvor transmissionen blev angivet af denne maskine eller tidspunktet og datoen, hvor Færdig, Fejl, eller Annulleret blev bekræftet.

2. Ikonet Transmissionsfunktion

Viser ikonet for transmissionsfunktionen, der anvendes.

Symbolet (Operation panel screen illustration) indikerer en destination, der kan modtage krypteret e-mail.

3. Destination

Viser transmissionsdestinationen.

Hvis du har valgt flere destinationer, vises den først valgte destination.

Andre destinationer vil fremtræde som "+ X" (X indikerer antallet af destinationer) ved afsendelse af filer via e-mail eller ved levering.

4. Afsender

Viser afsendernavnet.

5. Filnavn

Viser det lagrede filnavn for filer, der er sendt og lagret samtidigt, eller for lagrede filer, der er sendt.

6. Status

Viser en af følgende transmissionsstatusser: Udført, Sender, Venter..., Fejl eller Annulleret.

7. [Annulleret]

Hvis man vil annullere en transmission, skal man markere en fil, hvis status er "Venter..." og derefter trykke på [Annullér].

8. [Udskr. liste]

Tryk for at udskrive transmissionsresultater.

Bemærk

• Du kan ikke kontrollere scannerfunktionens transmissionsresultater ved at trykke på [Jobliste] i bunden af skærmen. Hvis du vil kontrollere transmissionsresultater, skal du trykke på [Status f. scan. filer] og derefter vise skærmbilledet Status f. scan. filer.

• Afhængigt af sikkerhedsindstillingerne vises nogle transmissionsresultater muligvis ikke.