Kontrollér funktioner

Dette afsnit forklarer emner, der vises, og hvordan du viser skærmbilledet Kontrollér funktioner.

Brug skærmbilledet Kontrollér funktioner til at kontrollere scanning og transmissionsindstillinger.

Hvis du trykker på [Kontrollér funkt.], skifter skærmbilledet fra scannerens startskærmbillede til skærmbilledet Kontrollér funktioner.

Illustration af skærm på kontrolpanel

Kontrollér funktioner

Illustration af skærm på kontrolpanel med billedforklaringer

1. Original

Viser scanneindstillinger, originalfremføringstype og andre scanningsindstillinger.

2. Ikonet Transmissionsfunktion

Viser ikonet for transmissionsfunktionen, der anvendes.

3. Afsender og destination

Viser afsenderen og transmissions- eller leveringsdestinationer.

Symbolet (Operation panel screen illustration) indikerer en gruppedestination.

Symbolet (Operation panel screen illustration) indikerer en destination, der kan modtage krypteret e-mail.

4. Send

Viser transmissionsindstillinger som f.eks. afsender og emne.

5. [Udvid gruppedest.]

Tryk for at vise medlemmerne af gruppen, når en gruppe angives som destinationen.